FARTSKRIVER AKADEMI

Se hvornår vi holder dit kursus næste gang...

Med et kursus hos os får du ikke bare opdateret viden, men også en både teoretisk såvel som praktisk indførsel til arbejdet med og omkring takografer, lovgivning og procedure for området - kort og godt: En opkvalificeret medarbejder kommer retur!

 

Fartskriver Akademi er af Færdselsstyrelsen et godkendt uddannelsessted og vi tilbyder forskellige kurser til fartskriverværksteder. Er dit kursusbevis ved at udløbe, eller trænger du til at blive opdateret, så har vi det rette kursus til dig. 

 

 Fartskriver Akademi køre en række forskellige kurser, hvor der er tid til at arbejde med tingene både teoretisk og praktisk, således at du får de bedste muligheder for at lære tingene.​

Har du mange, der trænger til en opdatering eller nydannelse, kan vi lave kurset ved jer og tilpasse det til jeres virksomhed.

 Hvornår skal du på kursus? ​​

 

I værkstedsbekendtgørelsen fra 2018 står der bl.a.:

”Personer, der skal installere, efterse, kontrollere og reparere takografer, jf. stk. 1, skal løbende efteruddannes i takt med den tekniske, administrative og lovgivningsmæssige udvikling på området.”

 

Har du ikke været på kursus siden den nye værkstedbekendtgørelse 1318 trådte i kraft, er der sket en række nye ting på Bl.a. lovgivningsområdet. Vidste du f.eks. at der er kommet ny værkstedsbekendtgørelse?

 

Grunduddannelse

Grunduddannelse for nye fartskrivermekaniker, der skal have deres autorisation for første gang. Uddannelsen giver dig mulighed for at arbejde med analoge, digitale og Smart takografer inden for A-, D- og I-autorisationerne.

 

Opdateringskursus

Obligatorisk opdateringskursus for mekanikere, der allerede arbejder med takografer. Uddannelsesbeviset fornyer mekanikerens ret til at arbejde med takografer inden for A-, D- og I-autorisationerne.

Med et uddannelsesbevis fra FDParts Akademi, vil du stå godt beredt til fremtiden inden for arbejdet med både analoge, digitale og Smart takografer. På kurset får du ikke bare opdateret viden, men også en både teoretisk såvel som praktisk indførsel til arbejdet med og omkring takografer, lovgivningen og proceduren for området.

 

TILMELDING skal ske på e-mail med navn på deltager, dato for kursus og evt. rekvisition via akademi@fdparts.dk

 

Chaufførkursus

Få opfrisket din viden om køre- hviletid samt betjening af den digitale takograf.